Nećemo dozvoliti da se neko bogati na grbači građana

Iz Crnogorske je saopšteno da se ta partija bori da svi oni koji pokrivaju javne funkcije budu profesionalci, ljudi od ugleda i znanja, rade za ugovorenu platu, u interesu države i građana, i da im je to najveći kapital koji stvaraju, a među onima koji prave nered, kako navode iz ove partije, povodom aktuelnih dešavanja u Budvi, najbučniji su oni koji su od države uzeli mnogo.

„Među njima su najbučniji oni koji su od ove države uzeli mnogo, kojima je ovaj i ovakav sistem to omogućio! U njemu su postali multimilioneri!  Sramota je da se kao takvi bave politikom i pričaju da su žrtve ovog sistema i politike DPS-a“, poručili su iz Crnogorske.

Iz te partije su naglasili da se Crnogorska  bori i razvija kao opozicija ovakvom sistemu, ali i da će biti opozicija „mučnoj i zloj opoziciji države Crne Gore i svega što je crnogorsko“.

„Svi dobro znaju da, ni Vladimir Bulatović, ni Anđela Ivanović nemaju nikakve materijalne koristi od ovoga, niti su ikad u ovom sistemu imali koristi od politike“, istakli su iz Crnogorske.

Oni su poručili da neće dozvoliti da se neko bogati na grbači građana.

„Nećemo one koji su nedostojni da znanjem i postupcima pokrivaju najodgovornije funkcije u gradu ili državi. Nećemo neistinama i manipulacijama da fingiramo jedinstvo koje zbog različitih ideoloških i političkih postavki nije moguće ni sad, ni nikad više. Pokušali smo, i tu grešku plaćamo svakodnevno“, kazali su iz Crnogorske.

Kako su oni ocijenili, DF, Demokrate, SDP i URA  napravili su u opštini Budva nikad veće podjele.

„Vidjeli smo koliko su daleko spremni da idu, da isture građane, da podmetnu njihova leđa, ne misleći o tome da ipak sjutra treba da živimo zajedno“, poručili su iz Crnogorske.

Oni su dodali i da je „neljudski, a i u domenu krivične odgovornosti“, da, kako su kazali, dokazane opozicionare sistema, Anđelu Ivanović i Vladimira Bulatovića, bivši čelnici Opštine javno etiketiraju za linč opozicionih birača, koje i oni predstavljaju. 

„To je ljudska najgora osobina koju pokazuju. Nemaju ni malo obzira prema porodičnim i ličnim prilikama učesnika u političkom životu, pozivaju na napade na žene i djecu, zato zaslužuju osudu sveukupne crnogorske javnosti, a naš duboki prezir, jer se sa takvima polemisati ne može, a blato nam nije prirodno stanište“, istakli su iz Crnogorske.

„Neka govori o nama što nam je ipak žao da neki akteri politike, zbog ambicije, podnose teret krivično pravne odgovornosti“,