Ivanović: Hvala našim protivnicima, da nijeste toliko loši ne bi ni izbor bio ovako lak!

Izborna lista Za Budvu – Za Crnu Goru koju osim Crnogorske čine i ostale demokratske snage u Budvi, Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate i Liberalna partija jedina je lista kojoj građani Budve treba da daju podršku.

To je lista koja je okupila ljude spremne da grade evropsku Budvu, spremne da ponude Budvi razvoj umjesto šatora, red umjesto nereda, prosperitet umjesto dugovanja. To je lista koja okuplja omladinu i starije, vaše komšije, rođake i prijatelje, ali prije svega profesionalce u svom poslu, koji će znati da pokažu Budvanima put izlaska iz krize.

To je skup odvažnih osoba, koji žele da izgrađuju Budvu, a ne da je ruše. Kroz program koji ova lista nudi i čije ispunjenje garantuje, predviđena je nova Budva, građanska Budva, Budva koja je po mjeri svih nas. Budva u kojoj ćete živjeti, hodati i stvarati potpuno slobodno, nezavisno kojoj političkoj partiji pripadate ili kakve ideje imate.

Budva, ali i Crna Gora, nalaze se na još jednoj izuzetno važnoj raskrsnici.

Naši građani biraju put, ne samo za naredne četiri godine, nego put za budućnost. Uprkos izuzetnoj propagandi dekadentnih sila, koje nas pokušavaju povući u ponor, sigurna sam da izbor nikada nije bio lakši.

Sigurna sam da podrška našoj listi Za Budvu – Za Crnu Goru, je podrška i za sve naše građane, za prosperitet, za bolji i kvalitetniji život, za bolje i kvalitetnije obrazovanje, za bolji životni standard, za jedini ispravni put.

Zato i na ovoj raskrsnici, na kojoj putokaz jasno pokazuje smjer, sigurna sam da će naši građani odabrati put napretka, a ne put nazadovanja. Da će odabratiput koji je u interesu svih u Crnoj Gori, koji nas, našu djecu, našu familiju, prijatelje, rođake, komšije, pa i one koji razmišljaju drugačije od nas, vodi u Evropu.

Na svemu ovome moram i da zahvalim našim političkim protivnicima. Da oni nijesu toliko loš izbor, ne bi bilo tako lako ni donijeti odluku.

Danas građani Budve i Crne Gore vide da li žele da zapale naše društvo, ili da ga grade kroz evropske perspektive i mogućnosti. Izbor je jasan! Za Budvu – Za Crnu Goru!