Odbornici Crnogorske u SO Budva odlučili su da ne obezbijede kvorum za održavanje sjednice budvanskog parlamenta koja je bila zakazana za danas. U ime kluba odbornika Crnogorske Anđela Ivanović se na početku sjednice obratila predsjedniku SO Budva gospodinu Vujoviću:

„Predsjedniče Skupstine, ukoliko ste obaviješteni, a jeste, jer ako sam ja znala još prije nedelju dana, onda ste do sada morali saznati i Vi, da gospodin Džaković neće prisustvovati sjednici zbog porodičnih obaveza, pitamo se zašto nijeste odložili sjednicu ili opet imate namjeru da pred građanima optužujete odbornike koji nijesu dio vaše većine za nedonošenje odluka. Smatramo da ovime koalicija koja upravlja Budvom danas po ko zna koji put pokazuje da je čine neozbiljni političari jer ponovo budvanska vlast nema većinu koja može da obezbijedi elementarnu stvar – kvorum za održavanje SO Budva.“ 

Ivanović je dodala da je demokratska praksa u savremenim, demokratskim društvima, da se na sjednicama SO većina legitimiše kvorumom za održavanje sjednice. Ona je rekla da danas većine ponovo nema, da je nije bilo ni šest mjeseci u 2017.godini, da se tako nastavlja i u ovoj godini i da taj podatak najbolje govori o nesposobnosti budvanske vlasti da upravlja Budvom.

 „Neshvatljivo je da se povodom hitnih pitanja i problema u Budvi na koje su gradjani najosjetljiviji, kao što je slučaj pucanja Mediteranske ulice u Budvi, ne zakazuje sjednica SO Budva i da se odbornici informišu iz medija, gledajući gostovanja predsjednika opštine gospodina Krapovića…“, rekla je Ivanović nakon čega ju je predsjednik SO Budva gospodin Vujović neprimjereno prekinuo u njenom izlaganju.

Gospođa Ivanović je ipak uspjela da nastavi svoje obraćanje odbornicima porukom da su odbornici Crnogorske bili spremni da raspravljaju o svim pitanjima, ali tek pošto koalicija na vlasti dokaže da je obezbijedila kvorum. Ona je dodala da treba dobro da razmislimo što da se radi, da li treba da se reorganizujemo, da pravimo neke nove dogovore ili da se ide na izbore, jer ovako dalje ne ide.

Nakon izlaganja Anđele Ivanović svi odbornici Crnogorske su napustili salu za zasijedanja SO Budve.