Crnogorska je formirala odbor u Nikšiću, a za predsjednika je izabran Dražen Tadić, koji je poručio da će političko djelovanje najviše usmjeriti ka omladini toga grada i cijele Crne Gore.

Tadić je kazao da u mladima, tj “nadolazećima” vidi potencijal za promjene, zbog toga što su, kako smatra, u velikom broju mlade generacije suočene sa stanjem besperspektivnosti.

“Javno postavljam pitanje odgovornosti za takvo naslijeđe koje nam je ostalo?! Crnogorska želi da u svojoj državi budemo svi slobodni i jednaki, kao svoji na svome“, kazao je Tadić.

On je istakao da je odbor Crnogorske u Nikšiću jak i perspektivan i da ga čine mladi i obrazovani ljudi koji su novi u politici. 

„Iz Nikšića šaljem poruku omladini Crne Gore, da svojim primjerom i primjerom drugih članova odbora želim da ih podstaknem da budu ofanzivniji, da preuzmu inicijativu, da učestvuju u političkim događajima, da utiču na donošenje odluka koje će biti u najboljem interesu svih građana Crne Gore”, rekao je Tadić.

On je kazao da ne mogu svi da budu političari, ali da treba da se osjeti mladost i energija, koje je, kako smatra, potrebna da bi došlo do promjena.

Prema Tadićevim riječima, Crnogorska nastavlja širenje svoje politike i promovisanje koncepta ustavnog patriotizma koji je, kako je naveo, ključan za napredak i razvoj Crne Gore. 

„Ja ću se još u svom političkom djelovanju truditi da etnički Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Hrvati, Albanci i pojedinci koji se osjećaju pripadnicima drugih etničkih grupa, grad Nikšić i državu Crnu Goru doživljavaju kao svoj dom. Zato, pozivam sve one koji žele, da dođu i da se uključe u borbu za sve to“, zaključio je Tadić.